Jane Fonda újra filmez

Index
2005.05.05. 13:21
Jane Fonda tizenöt év után tért vissza a filmvászonra, hogy anyósok és menyeik örök háborúját idézze fel új filmjében, a Monster-in-Law című vígjátékban - értesült a Blikk. A 67 éves színésznő a filmben a 35 éves Jennifer Lopezzel csatázik.

A romantikus vígjáték története szerint, amikor a szerelemben igen szerencsétlen Charlie (Lopez) megtalálja élete párját, a fiú féltékeny édesanyja (Fonda) elhatározza, tönkreteszi az idilli románcot.

A kiállhatatlan anyóst játszó Fonda tizenöt év után állt ismét kamerák elé, ami saját bevallása szerint neki is szokatlan érzés volt. "Nagyon sok minden változott az elmúlt tizenöt évben a filmezés terén - vélekedett. - Nem gondoltam, hogy újra forgatni fogok, de meghallottam ezt a történetet, és bár soha nem játszottam hasonló karaktert, úgy éreztem, újra készen állok a nevettetésre."

"Nem nagyon tudtam azonosulni Charlie karakterével, mert nekem sosem volt gondom az anyósommal - mondta Lopez a darkhorizons filmes oldalnak. - Azt hiszem, szerencsés vagyok, úgy érzem, mindig szerettek engem."

A Monster-in-Law hazai bemutatója várhatóan augusztus elején lesz - tájékoztatta az Indexet a film magyar forgalmazója, az InterCom.