Eszter, Eliza
EUR 382,14 Ft
USD 358,48 Ft
14 °C
24 °C

Boba Fett, a fejvadász Budapesten

Index
2005.05.05. 21:22

Magyarországra jön Boba Fett, a galaxis rettegett fejvadásza. Jeremy Bulloch színész május 8-án, vasárnap jelenik meg személyesen a Millenáris parkban a IV. Átjáró Nap-fesztiválon.

Az Átjáró sci-fi és fantasy magazin szervezte rendezvényen a brit színész a rajongók kérdéseire is válaszol. Bulloch egyébként egy kisebb, alderaani pilóta szerepben a Star Wars III. rész - A sith-ek bosszújában is feltűnik.

A fesztivál Boba Fetten kívül más érdekességgekkel is szolgál a Csillagok háborújával kapcsolatban, mint a Star Wars: Sötét oldal 2. és a Star Wars: Second Strike rajongói filmek ősbemutatója. És bőven szerepelnek még egyéb sci-fi és fantasy témájú programok is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás