Malkovich csaposlányra hajt Cannes-ban

IC Press/Cannes
2005.05.16. 23:29
A Cannes-i filmfesztivál mindennapos bulijai közül a legnagyobb az MTV hagyományos partija, ami idén egy hongkongi kung-fu börleszk, A pofonok földje (Kung-fu Hustle) köré épült. Ezen a partin talált az IC Press tudósítója John Malkovichra.

#alt#Kétezer filmszakember mulatott az MTV-partin a kivilágított öbölre néző szupervillában, a Le Palais Orientalban. A hírek szerint mindez 800 000 dollárjába (150 millió forint) került a filmet forgalmazó Columbia Stúdiónak.

A Vip-sátor sarkában A pofonok földje rendező-főszereplője, Steven Chow egyik színészével félrehúzódva, szótlanul üldögélt. Körülöttük híres producerek hangoskodtak, John Malkovich egy csaposlánynak udvarolt, döngött a zene, valaki ruhástól ugrott a medencébe, ők meg oda se bagóztak: valószínűleg A pofonok földje folytatását tervezgették.

Hajnalig friss szusi és mizo-leves került az asztalra; élőben produkálta magát a londoni klubélet néhány legismertebb alakja (Rob Luis & Alice Russell, az Eclectic Method, Nextmen & MC Yungun, Pras - az egykori Fugeesból - és egy harmincas évekbeli melódiákat játsszó jazzband). Kínai stílusú kis ruhákban hajladozó táncosnők és cilinderes-baltás táncosok bukkantak fel a legváratlanabb helyeken; és néhány rulett együtt pörgött a körülötte állókkal.

Az MTV tavaly a Shrek 2-nek, tavalyelőtt a Terminátor 3-nak szervezett bulit.