Auguszta
-4 °C
2 °C

Burt Reynolds riportert pofoz

2005.05.27. 12:22
Reynolds az 1974-es eredetiben
Reynolds az 1974-es eredetiben

Úgy tűnik, ha egy főszereplőből mellékszereplő lesz, elfogy a humorérzéke. 1974-ben Burt Reynolds játszotta a főszerepet a Longest Yard című börtönfilmben. Most Adam Sandler és Chris Rock újraforgatta a filmet, ám az ő változatuk, a Csontdaráló, jóval viccesebbre veszi a történetet. Tiszteletük jeléül azért szerepet ajánlottak az eredeti sztárnak is az új komédiában, aki örömmel vállalta a felkérést, a bemutatóra azonban az IC Press híre szerint igen mogorván érkezett.

Így aztán, amikor egy tévéhíradó munkatársa azt mondta Reynoldsnak, hogy ez a film nagyon tetszett neki, de az 1974-es változatot nem is látta még, rögtön kapott egy pofont az Oscar-díjra is jelölt színésztől. Az esetet még jó néhány kamera megörökítette, egyedül maga a színész emlékszik másképp.

"Csak viccelt" - jelentette ki Burt Reynolds szóvivője. "Burtnek fanyar humora van: az a kis legyintés csak a játékos kedv megnyilatkozása volt." A filmben Adam Sandler-t és nem Burt Reynoldsot láthatjuk hatalmas (és nem valódi) izmokkal.

A Csontdaráló hazai bemutatója július 28-án lesz.