Meggyötörték Charlize Theront

2005.07.20. 13:43
Brutális edzésprogramot kellett végigcsinálnia Charlize Theronnak, hogy hitelesen alakíthassa az Aeon Flux című sci-fi akciófilm hősnőjét, egy szuperügynököt - jelentette a UIP-Duna.

Aeon Flux-poszter
Aeon Flux-poszter

"Évekig professzionális szinten balettoztam, most is aktívan sportolok, de ilyet nem pipáltam" - meséli a szőke színésznő. "Gyakorlatilag harcművészettel kombinált szertornát kellett megtanulnom három hónap alatt, és erre 28 évesen már alig képes az ember. Csak az tudja kapásból megcsinálni, aki már háromévesen elkezdi kifacsarni a tagjait. A forgatás közepén úgy éreztem, hogy erőm végére értem, de persze végigcsináltam. Nyilván az volt a probléma, hogy egy animációs figura hús-vér változatát alakítottam, és a rendező azt szerette volna, ha én is úgy tudok repülni, mint az eredeti Aeon..."

Az Aeon Flux az MTV-n futott kultikus animációs sorozat élőszínészes változata. A távoli jövőben játszódik, ahol egy katasztrofális járvány után a tudósok diktatúrát vezetnek be, ám az ellenállók mozgalma felveszi velük a harcot.

A film hazai bemutatója 2006. márciusában lesz.