Ted Turner a kutyasétáltató ellen

2005.07.25. 13:23
Jennifer Lopez és Jane Fonda - két generáció kedvencei - új, közös filmjükben, az Anyád napja (Monster in Law) című vígjátékban anyós-meny párként pofozkodnak. A világban talán nem ritka, hogy egy fiú anyja és menyasszonya egymásra támad, ám az IC Press hírében Jane Fonda azt is elárulta, kiről mintázta az önmagába szerelmes, akarnok nyugdíjas tévésztárt, aki akkor érzi jól magát, ha pokollá teszi a fiatalok mindennapjait.

Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

"Amikor játszottam, végig a volt férjem, Ted Turner járt az eszemben. Mindent összevetve, ez a legtöbb, amit tőle kaptam: hogy most hitelesen vagyok hisztérikus, amikor a filmben valami nem úgy történik, ahogy én akarnám." A nyilatkozat hatására egy újságíró Jennifer Lopeztől is azt tudakolta, kire gondolt, amikor eljátszotta az ártatlan, szerelmes lányt, aki megelégeli jövendő anyósa trükkjeit, és ellentámadásba lendül.

"Néhány évvel ezelőtt dolgozott nálunk egy kutyasétáltató-lány. Egyetemre járt, és közben így keresett pénzt. Nem sokat beszélgettük, de azt hiszem, ő ilyen kívül szelíd, belül kemény csaj lehetett."

Az Anyád napja augusztus 4-étől megy a magyar mozikban.