Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Scarlett Johansson minden áron vetkőzni akart

2005.08.03. 15:33
Az IMDb híre szerint Michael Bay, A sziget című futurisztikus thriller rendezője egészen elképedt, amikor a húszéves színésznő azt követelte, hogy meztelen felsőtesttel forgathassa le egyik romantikus jelenetüket Ewan McGregorral. Baynek volt oka az ijedtségre: a filmnek ugyanis az enyhe, 13 éven felülieknek szóló besorolást kellett megkapnia, hogy minél több tinédzser váltson majd jegyet rá.

Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

Johansson a jelenet forgatása előtt néhány perccel a lakókocsijába hívta Bayt és kijelentette: nem hajlandó felvenni a szerinte előnytelen fekete melltartót, amit viselnie kellett volna.

"A régi mese. A híres rendezőt behívják a színésznő öltözőjébe, mielőtt felvennék a szerelmi jelenetét. Na, mondtam magamnak, tessék. Minden kész, hogy leforgassam Ewan és Scarlett kettősét, ő pedig lehet, hogy nem megy bele, mert túl húzósnak találja. Bemegyek, erre Scarlett nekem támad: "Egy nagy ...t veszem fel ezt az olcsó kis fekete szart, világos? Meztelenül csinálom." Mondtam persze neki rögtön: "'Scarlett, nem lehetsz meztelen, ez egy tizenhárom éven felülieknek szóló film." Bátor nő, az biztos!" - áradozott Bay.

A sziget szeptember 1-én kezd a magyar mozikban.