Judit
3 °C
7 °C

Jason Statham, a víz alatti szállító

2005.08.08. 11:31

Jason Statham
Jason Statham

A szállító 2. (The Transporter 2.) Luc Besson ígérete szerint mindenben kétszerese lesz az előző részben látottaknak. Ami mégsem változik: ismét Jason Statham játssza a hallgatag szupersofőrt. Statham nem színésznek készült, és kalandos előéletének sok hasznát veszik a rendezői. A szállítóban szinte mindegyik autós bravúrját kaszkadőr nélkül vették fel: egyedül akkor ült be a helyére szakember, amikor felrobbant a kocsi.

Az IC Press híre szerint most a forgatás biztonságára felügyelő szakember azt kérte, hogy legalább a víz alatti üldözésekben engedje meg Statham, hogy más csinálja végig helyette a veszélyes jelenetet: ezt a kérést azonban nem a színész, hanem a rendező is kinevette: a biztonsági ember azt ugyanis kihagyta a számításból, hogy Statham az angol olimpiai búvárválogatott tagja volt, és 1992-ben a világbajnokságra is kijutott.

"Nem hinném, hogy a rendezők tudnak tőlem olyasmit kérni, amit már ne csináltam volna valaha - jelentette ki a bevállalós színész. "A száguldást pedig egyenesen élvezem."

A szállító 2. hazai bemutatója szeptember 22-én lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?