Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gwen Stefani Sienna Millerrel egy filmben

2005.08.08. 12:17
A No Doubt énekesnője szerepet kapott a Factory Girl című életrajzi filmben, ami Andy Warhol múzsájának, a heroinista Edie Sedgwicknek a történetét meséli el.

Gwen Stefani
Gwen Stefani

A film a hatvanas években játszódik; Warhol, Sedgwick és Bob Dylan szerelmi háromszöge áll a középpontjában. A hírek szerint a film bővelkedni fog botrányos szexjelenetekben. Sedgwick nagy vagyon örököse volt, aki a szabad élet reményében New Yorkba szökött, ahogy betöltötte a huszonegyet. A lány 1965-ben találkozott Warhollal és követője lett; több Warhol-filmben szerepelt, majd 1971-ben, huszonnyolc évesen kábítószer-túladagolásban hunyt el.

Gwen Stefani Richie Berlint, Edie Sedgwick szobatársnőjét játssza majd, akit Sienna Miller alakít. Az Ananova híre szerint Stefani férje, a rocker Gavin Rossdale is szerepel a Factory Girlben.