Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orlando Bloomot halottal ijesztegették

Index
2005.08.17. 17:03
Az Elizabethtown rendezője, Cameron Crowe egy halottal tréfálta meg a film főszereplőjét, Orlando Bloomot a forgatáson, írja a UIP Dunafilm.

A történet szerint az Orlando játszotta fiatalember azért tér haza szülővárosába, hogy részt vegyen édesapja temetésén. Az egyik jelenetben a gyászoló fiú odajárul édesapja felravatalozott koporsójához. A rendező tréfából elbújtatott egy másik színészt a nyitott koporsóban. Amikor Orlando a csapó után megpróbálta beleélni magát a szomorú pillanatba, az "elhunyt" hirtelen fölegyenesedett, és rádörrent a gyászolóra: "Mit csináltál a múlt éjjel?".

Orlando egy pillanatra kővé meredt a döbbenettől, amit a kamerák felvettek. Crowe-nak annyira megtetszett ez a spontán arckifejezés, hogy a filmben is fölhasználta.

Az Elizabethtown hazai bemutatója 2005. novemberében lesz.