Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

VW-t kapnak a Kicsi kocsi nézői

2005.08.25. 14:23
Volkswagen szépségversennyel üdvözlik a bogárhátú rajongói a Kicsi kocsi: Tele a tank! című filmet augusztus 27-én a Lurdy ház parkolójában. A mozijegyvásárlók kis bogárhátút is kapnak ajándékba, tájékoztatta az Indexet az InterCom munkatársa.

#alt#
A bogárhátú Volkswagen is főszerepet alakít Lindsay Lohan, Matt Dillon és Michael Keaton mellett a csütörtökön magyar mozikba került filmben, így augusztus 27-én 12 és 16 óra között a Lurdy ház parkolójába a forgalmazó cég bogártalálkozót szervezett.

A rendezvényen Rozzant Herbie és Trükkös Herbie-verseny, bogárhátú-szépségverseny, Maggie Peyton (a filmen szereplő női autóversenyző)-hasonmásverseny, fotózás és még számos meglepetés várja a film és az autók kedvelőit. A nyertesek ajándékokat kapnak, azok pedig, akik ezen a napon két jegyet vesznek a Kicsi kocsi: Tele a tank!-ra a Lurdy házban, egy VW kisautót vihetnek haza.