Judit
2 °C
7 °C

Luc Besson újra rendez

2005.08.25. 15:21
Újabb információk kerültek nyilvánosságra Luc Besson kilencedik saját rendezésű filmjéről, az Angel A-ről. Például, hogy a mozi romantikus komédia lesz és fekete-fehérben készül, írja a filmhu.

Az Angel A idén december 21-től lesz látható a filmszínházakban, méghozzá óriási médiafelhajtás kíséretében, majd ezer különféle nyomtatott médiumban fog feltűnni a film plakátja, amelyen Jamel Debbouze szerepel majd, akit az Amélie című film szívtelen zöldségesének segédjeként ismertünk meg.

Hat év alkotói szünet után az Angel A lesz a rendező következő alkotása. Besson nevéhez olyan kultfilmek fűződnek, mint Christopher Lambert főszereplésével készült Metró (1983), A nagy kékség (1988), Nikita (1990), Leon, a profi vagy Az ötödik elem. A francia közönségfilm megizmosodásán dolgozó alkotó legutóbb a Jean d'Arc készítésekor, 1999-ben ült a rendezői székben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?