Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forró hangulat az Ellenkező nemben

Index
2005.08.31. 11:00
"Az Ellenkező nem forgatása hatalmas élmény volt" - lelkendezett a film főszereplője, a 28 éves Piper Perabo, aki öt éve a Sakáltanyában lett ismert. Perabo elsősorban partnere, Martin Henderson miatt élvezte annyira a munkát. "Nagyon izzott körülöttük a levegő" - árulta el egy stábtag.

Az Ellenkező nem a magyarországi moziforgalmazás után most dvd-n is megjelent 5.1-es magyar szinkronnal.

Perabo a Sakáltanya óta is folyamatosan filmez. Kevin Spacey, Morgan Freeman és Justin Timberlake partnereként az Edison című thrillerben játszott, majd a The Cave horrorfilmet tavaly Romániában forgatta, a 10th and Wolf című krimiben pedig Val Kilmer oldalán bukkan fel. Jelenleg még a Tucatjával olcsóbb 2. családi komédián dolgozik, amiben - az első részhez hasonlóan - Steve Martin legnagyobb lányát kelti életre.

"Nagyon élvezem, hogy ennyire különbözőek a filmjeim, de ha választanom kéne, hogy melyik a kedvenc műfajon, a romantikus vígjáték."