Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Peter Jackson meg akarja ríkatni a King Kong nézőit

2005.08.31. 23:43
A világ talán leggusztustalanabb zombifilmjével kezdte pályafutását (Hullajó (Braindead), ma már azonban arra törekszik Peter Jackson, hogy könnyekig meghassa a közönséget - adta hírül a UIP-Duna.

Az új-zélandi mester biztos abban, hogy King Kong-adaptációja meg fogja ríkatni a közönséget.

"Az nyilvánvaló, hogy a végső nagy összecsapás az Empire State Building tetején mindenkit megindít majd, de már korábban is van pár jelenet, ami komoly érzelmi reakciót fog kiváltani" - magyarázza Jackson. "Ebbe a filmbe számos olyan trükköt pakoltunk, amilyet még senki sem látott, de nem akarom, hogy az én King Kongom a technológiai tökéletessége miatt maradjon meg a nézők emlékezetében. Ez egy vállaltan érzelmes film, én így hajtok fejet a klasszikus mozi előtt, mert az 1933-as King Kong megtekintésekor döntöttem el, hogy filmrendező leszek."

Az új King Kong decembertől megy a magyar mozikban.