Tibor hódít az új magyar vígjátékban

MTI
2005.09.07. 11:32
"Tibor vagyok, de hódítani akarok" címmel új magyar filmvígjáték készül - jelentették be keddi sajtótájékoztatójukon az alkotók Balatonfüreden.

Kálomista Gábor producer elmondta, hogy állami támogatás nélkül, példaértékű összefogással készül a film, melynek augusztus 22-én kezdték forgatását, és szeptember végén fejezik be. A filmet a tervek szerint januárban mutatják be. A hódítani akaró Tibort, az ebben a tanévben érettségiző Fancsikai Péter, a Földessy Margit Stúdió tanulója alakítja, akit a Kelj fel Jancsi, a Na végre itt a nyár filmek rendezője, az amerikai filmes gyakorlattal rendelkező Fonyó Gergely rendező fedezett fel.

A film a fiatalságról, szerelemről, szexről szól. Főszereplője egy év végi matematika bukás következtében nem mehet nyaralni kedvesével, hanem a még előszezonját élő Balatonra kerül, ahol a szülőktől remélt szigorú felügyelet helyett kalandok sorát éli át a vígjátékok szinte teljes eszköztárának felvonultatásával. Ennek megfelelően a célközönség is a 16-35 éves korosztály. A "Tibor vagyok, de hódítani akarok" további szerepeiben Gregor Bernadett, Egri Bálint, Gáspár Kata, Cserna Antal, Gesztesi Károly, Molnár Piroska játssza szerepét. A forgatókönyvet Divinyi Réka írta.