Gusztáv
-4 °C
1 °C

Madridban forog a Góóól 2

2005.10.04. 15:28
Kapcsolódó cikkek (1)
Kuno Becker, a Góóól! sztárja

Kuno Becker, a Góóól! sztárja ezúttal a Real Madrid tagjaival közösen lép pályára - és a kamerák elé. a Fórum Hungary híre szerint Becker már augusztus végétől ellátogatott a Real edzéseire színésztársával, Alessandro Nivolával a Las Rozasban található pályára. Az edzések alatt ők is Vanderlei Luxemburgo madridi edző felügyelete alá kerültek, és a forgatás során végig részt vettek a világhírű csapat reggeli edzésein. A filmet negyvenfős stáb vette fel, hiszen nem megrendezett jelenetekről volt szó, hanem a csapat valós edzéseit rögzítették, ahol nem volt lehetőség többszöri ismétlésre.

Az edzések során Becker és Nivola többek között a Góóól! első részében is feltűnő Zidane, Beckham és Raúl társaságában passzolgatott, de ezúttal az egész spanyol csapat szerephez jut majd a filmben. A mintegy százmillió dolláros költségvetésű folytatást a spanyol Jaime Mollet-Serra rendezi. A FIFA támogatását élvező trilógia befejező részét a 2006-os labdarúgó világbajnokságon forgatják majd.

A Góóól! trilógia első részét, amely egy szegény mexikói srác profi futballistává válásának viszontagságait meséli el, október 6-tól vetítik a hazai mozik.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft