Feszültség A nyughatatlan forgatásán

2005.11.20. 13:38

A nyughatatlanban (Walk the Line), a Johnny Cash életéről szóló új filmben Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon tökéletes párnak látszanak, ám az IC Press szerint ez csalóka: a színészek sokáig utálták egymást.

Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

Phoenix-et ugyanis rettentően idegesítette Witherspoon hangja. Legalábbis, amikor énekelt. Az első vita akkor robbant ki köztük, amikor A nyughatatlanra készülve az első közös énekleckét vették. Vagy három hónap telt el így: Reese Witherspoon beszámolója szerint folyton zavarban voltak (ami nem is csoda, hiszen a két prózai színész együtt volt kénytelen dalolni), még egymás szemébe se néztek.

"Megőrülök, hogy ez a csaj folyton tele torokból harsog" - mondta állítólag Joaquin Phoenix. "Muszáj így harsognia?" Amire Witherspoon persze csak annyit válaszolt: "gyakorolok, elvégre azért vagyunk itt, nem?" A jég azért megtört lassacskán, és a két színész már mint jó barát érkezett A nyughatatlan premierjére, sőt, még az is lehet, hogy március 5-én mindketten felsétálhatnak a színpadra, amikor bejelentik a színészi Oscar-díj nyerteseit.

A nyughatatlant 2006. február 2-ától vetítik a magyar mozik.