Jackie Chan nem szeret kisbabákkal szerepelni

2006.04.12. 16:14
A hongkongi színész a film pekingi sajtótájékoztatóján osztotta meg a közönséggel a csecsemőkről kialakult véleményét. "Minden nap láttam, hogy mennyire zajosak. Ha az egyik elkezd sírni, rögtön rákezdett a többi is" - mondta Chan, akit a kis szereplő is elkísért.

A színész szerint a babák hangulatát nem lehet előre megjósolni. "A legnehezebb feladat mosolygásra bírni egy kislányt. Egész egyszerűen nem mosolyog, csak néz a kamerákat tartó emberekre, mint a bolondokra. Persze nyomban elmosolyodott, amikor elfogyott a film" - mesélte a színész.

Jackie Chan Rob-B-Hood című legújabb filmje egy kislányról szól, akit elrabolnak. Chan elmondta: mostani filmje abba a sorba illik, amelynek előző két alkotásában igyekezett új oldaláról bemutatkozni a közönségnek. A másik két film a New Police Story, amelyben Chan egy tragikus hőst alakít, és a Mítosz, egy mitológiai történet, amely egy férfiról szól, aki elvesztett szerelmét keresi előző életében. "Eldöntöttem, hogy változtatnom kell" - magyarázta a színész.