Medállal a gonosz ellen az Ómen 666 forgatásán

2006.06.02. 11:46
Az Ómen 2006. hatodik hó 6-án kerül mozikba, akkor, amikorra sok jóslat a világvégét vagy az Antikrisztus eljövetelét ígéri. A filmet készítő stáb tagjai, a főszerepet játszó Julia Stiles és Liev Schreiber is azt nyilatkozták, hogy nem babonásak, számukra ez csupán egy szerep volt a sok közül - nem félnek a saját filmjüktől, jelentette az IC Press.

Mia Farrow, aki a Rosemary gyermeke óta nem vállalt horrorfilmben szerepet, most visszatért a műfajhoz, de nem bízott mindent a véletlenre: a forgatás idején végig egy Szűz Mária-medált hordott a jelmeze alatt, hogy az védje a rontástól. Az anya szerepére korábban kiszemelt Rachel Weisz a védekezésnek egy másik, biztos formáját választotta: visszaadta a szerepét.

"Én úgy tudom, hogy Rachel eredetileg elvállalta a szerepet, aztán másnap elcsúszott a fürdőszobájában, és komolyan megütötte magát. Úgy gondolta, hogy ez jel, és azonnal visszamondta a szerződést. Akinek nincs kabalamedálja, az kénytelen más módszereket alkalmazni" - mondta el Mia Farrow .