Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Almodóvar premier előtt a Moziünnepen

2006.07.10. 15:48
Harmadik alkalommal, augusztus 31. és szeptember 3. között rendezik meg a Moziünnepet az ország egész területén. Ebben a négy napban minden mozijegyet csökkentett áron vásárolhatnak majd meg a nézők. Négy nap alatt több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők, több mint 250 mozivásznon.

A Moziünnep alatt nyári sikerfilmek is újra bemutatásra kerülnek, többek között a Túl a sövényen, a Karib-tenger kalózai 2 és a Superman visszatér. Ekkor kerül mozikba Nemes Gyula filmje, az Egyetleneim című vígjáték egy mániákusan társat kereső fiúról. A film főszerepeit Kovács Krisztián és Tóth Orsolya játsszák, zenéjét DJ Palotai mixelte.

Almodóvar legújabb filmje, a Volver premier előtt kerül ebben a négy napban a hazai mozikba. A főszereplő Penélope Cruz egy sötét múltú ifjú anyát alakít, aki megélhetési gondokkal küzd. Szintén a Moziünnepen látható először a középkori szerelmespár, Trisztán és Izolda története.

A korábbi évektől eltérően nem lesz szükség az első teljes árú mozijegy megvásárlására. A négy napban minden mozijegyet csökkentett áron vásárolhatnak majd meg a nézők. A kedvezmény a rendezvény ideje alatt minden moziban, minden filmre érvényes lesz. Az eddig megszokott kuponfüzetet felváltja a pénztáraknál ingyenesen felvehető klubkártya, ami további kedvezményekre jogosítja majd tulajdonosát.