Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Almodóvar premier előtt a Moziünnepen

2006.07.10. 15:48
Harmadik alkalommal, augusztus 31. és szeptember 3. között rendezik meg a Moziünnepet az ország egész területén. Ebben a négy napban minden mozijegyet csökkentett áron vásárolhatnak majd meg a nézők. Négy nap alatt több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők, több mint 250 mozivásznon.

A Moziünnep alatt nyári sikerfilmek is újra bemutatásra kerülnek, többek között a Túl a sövényen, a Karib-tenger kalózai 2 és a Superman visszatér. Ekkor kerül mozikba Nemes Gyula filmje, az Egyetleneim című vígjáték egy mániákusan társat kereső fiúról. A film főszerepeit Kovács Krisztián és Tóth Orsolya játsszák, zenéjét DJ Palotai mixelte.

Almodóvar legújabb filmje, a Volver premier előtt kerül ebben a négy napban a hazai mozikba. A főszereplő Penélope Cruz egy sötét múltú ifjú anyát alakít, aki megélhetési gondokkal küzd. Szintén a Moziünnepen látható először a középkori szerelmespár, Trisztán és Izolda története.

A korábbi évektől eltérően nem lesz szükség az első teljes árú mozijegy megvásárlására. A négy napban minden mozijegyet csökkentett áron vásárolhatnak majd meg a nézők. A kedvezmény a rendezvény ideje alatt minden moziban, minden filmre érvényes lesz. Az eddig megszokott kuponfüzetet felváltja a pénztáraknál ingyenesen felvehető klubkártya, ami további kedvezményekre jogosítja majd tulajdonosát.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!