Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A 40 éves szűz alkotói újra forgatnak

2006.07.14. 11:00
A 40 éves szűz rendezője, Judd Apatow, a Super Bad című tinivígjáték erejéig újra összeállt Seth Rogen színész-forgatókönyvíróval, jelenti a Reuters. A történet két sülve-főve összetartó srácról szól, akik lelépnek egy házibuliból, hogy alkoholt szerezzenek.

A fiúk azt remélik, hogy a piával el tudják csábítani a csajokat, és ezzel elég éretté válnak a főiskolai életre. Ahogy az este egyre kaotikusabbá válik, a srácoknak mégsem a csajok becserkészése a legnagyobb gondja, hanem az egymástól való elszakadás.

A Columbia Picturesnél készülő film két főszerepét Jonah Hill és Michael Cera játsszák, producere Judd Apatow. Seth Rogen a forgatókönyvet Evan Goldberggel közösen írja, de játszik is a Super Bad-ben. Rogen nemrég az Én, a nő és plusz egy főben játszott, amit szeptembertől játszanak a hazai mozik. A filmet Greg Mottola rendezi, a forgatást ősszel kezdenék.