Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hulk újra dühbe gurul

Index
2006.07.20. 12:16

Az akciófilmjeiről híres Louis Leterrier rendezi az Incredible Hulkot, amivel az alkotók igyekeznek visszatérni a képregény eredeti szellemiségéhez, írta a Reuters.

A két producer, Avi Avad és Kevin Feige először két éve találkoztak A szállító rendezőjével, amikor kiderült, mindannyian nagy rajongói a Marvel Comics világának. A casting nem sokára elkezdődik, a forgatókönyvet Zak Penn írja, aki az X-Men második és harmadik részét is jegyzi.

A 2003-as Hulkot az Oscar-díjas Ang Lee rendezte, a mérgében hatalmas zöld lénnyé változó főhőst pedig Eric Bana alakította. Arról nincs hír, hogy a Hulkban ismertté vált, majd a Trójában és a Münchenben komoly szerepeket eljátszó színész újra belebújik-e szuperhős zöld bőrébe. A film 132 millió dollárt hozott Észak-Amerikában.