Jenő
-2 °C
6 °C

Jön a 28 nappal később folytatása

Index
2006.07.20. 15:29

Három horrorral igyekszik elérni 2006 telén és 2007 tavaszán a 17-24 éves korosztályt az idén létrehozott Fox Atomic, jelentették be egy sajtóközleményben. A nagy horrror invázió 2006. decemberében kezdődik, ekkor mutatják be a Turistas című filmet, aminek középpontjában egy csapatnyi fiatal áll, akik borzalmas buszbalesetet szenvednek, majd egy brazil tengerparti kisvárosban rekednek. A homokos tengerpart persze félelmetes, sötét titkokat rejt. A film rendezője John Duhamel két sorozatszínésszel dolgozik.

Ezután 2007. márciusában érkezik a mozikba a 41 millió dolláros jegybevételt elérő Sziklák szeme-remake második része, valamint az előzményeket bemutató képregény is. A folytatásban a kiképzésük során az új-mexikói sivatagban gyakorlatozó fiatal katonákat mutánsok támadják meg. A történetet Wes Craven és Jonathan Craven forgatókönyve alapján Martin Weisz rendezi.

A legnagyobb várakozás a 28 nappal később folytatását kíséri, hiszen újra összeáll a kreatív csapat: Danny Boyle, Alex Garland és Andrew Macdonald. Hat hónap telt el azóta, hogy a vírus kiürítette Londont, de az amerikai hadsereg irányításával újra benépesítik. A halálos vírus újra megjelenik és fertőzni kezd, az emberek megint zombikká változnak. A Juan Carlos Fresnadillo által jegyzett 28 héttel később című filmet 2007. májusában mutatják be, ezzel párhuzamosan kiadják a 28 nappal később képregény változatát is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?