Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nuncsakus Bruce Lee szobor

Index
2006.07.21. 14:01

Hong Kongban szobrot állítanaka kung-fu sztár, Bruce Lee hatvaötödik születésnapjára, számolt be a tervről a BBC. A két méteresre tervezett szobrot novemberben leplezik le, hogy ezzel tisztelegjenek a "kínai film fénylő csillaga" előtt.

A város Bruce Lee klubja eredetileg múzeumot akart létehozni, de mivel nem volt elég pénzük, ezért a szobor mellett döntöttek. Az interneten a rajongók kiválaszhatják, milyen pózban szeretnék látni hősüket. Mindhárom póz klasszikus Bruce Lee beállás: félmeztelen torzó az elengedhetetlen nuncsakuval. A szervezők bíznak benne, hogy ez lesz az első köztéri Bruce Lee szobor, annak ellenére, hogy Boszniában is szeretnének novemberben egy Bruce Lee szobrot felavatni.

Bruce Lee Amerikában született, de még gyermekkorában Hong Kongba költözött, majd 1973-ban, 32 évesen agydaganatban hunít el .