Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ali G után Boratot viszik filmre

2006.07.26. 11:11
Sacha Baron Cohen Borat című filmjét a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be először, az amerikai mozik pedig novembertől játsszák, jelenti a Hollywood Reporter. A komikus hat hétig növesztette az arcszőrzetét, hogy eljátssza a kazahsztáni riportert, Boratot. A riporter a filmben az Egyesült Államokba utazik, hogy hazatérve egy dokumentumfilmben mutassa meg népének, milyenek is az amerikaiak.

A film teljes címe Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, azaz Borat: Az amerikai kultúra tanulmányozása Kazahsztán dicső népének okulására.

Sacha Baron Cohen 2002-es Ali G Indahouse című filmjét a magyar mozik is bemutatták, ebben a repper egy összeesküvésbe keveredik, aminek a brit miniszterelnök megbuktatása a célja.