Szilvia
5 °C
16 °C

Lindsay Lohant felszólították: hagyja abba a kicsapongást

Index
2006.07.31. 16:43

Kórházba vitték a Georgia Rule című film forgatásáról a 19 éves Lindsay Lohant, aki a stúdiófőnök közleménye szerint nem a melegtől és a munkától merült ki, ahogy a színésznő szóvivője bejelentette, hanem a folyamatos partizás miatt, írja az AP.

"Nem veszem be a kifogásait" - írta James G. Robinson, a Morgan Creek stúdió első embere levelében, amit Lohan mellett producereknek és ügynököknek is elküldött. "Maga, kisasszony, és a képviselői, a sorozatos késéseket mindig különböző betegségeknek, rosszulléteknek tudják be, ma úgy hallottuk napszúrást kapott. Mindannyian tisztában vagyunk az egész éjszakán át tartó kicsapongásaival, és tudjuk, hogy emiatt kimerült."

A színésznő anyja, a szintén színésznő Dina Lohan szerint a vádak nevetségesek, a lánya igenis beteg volt, és a sok munkától és melegtől lett rosszul.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?