Bernadett
0 °C
4 °C

Egyetleneim buli a Zöld Pardonban

2006.08.29. 12:32
Nemes Gyula Egyetleneim című filmjének országos mozibemutatója augusztus 31-én lesz. Szeptember 2-án, szombat este pedig élőben is találkozhat a közönség a csajozós film alkotóival a Zöld Pardonban, az Egyetleneim buliban. A zenét 19 órától a Másfél és a Colorstar szolgáltatja, az ismerkedést pedig társkereső italakcióval támogatják a szervezők.

Az Egyetleneim egy megszállottan ismerkedő fiú története. A kudarcait folyamatosan újabb nők becserkészésével ellensúlyozni próbáló srác (Kovács Krisztián) állandóan börleszkszerű jelenetekbe keveredik az utcán, a buszon, a szórakozóhelyeken, bulikban; majd találkozik a Szigeten egy lánnyal (Tóth Orsi), akivel tragikomikus szerelmi viszonyba kezd.

A film klipszerű látványvilágát a magyar elektronikus és alternatív zene képviselőivel turbózta fel a felkért zenei szerkesztő, DJ Palotai. A filmben szereplő zenészek, formációk névsora a következő: Amb, Beatman, Ludmilla, Colorstar, Ez a divat, Kispál és a borz, Másfél, Membran, Modul, Neo, Quimby, Toy Division.