Judit
2 °C
7 °C

Aye aye-díj a 639. babának

2006.09.15. 17:20
Dési András György és Móray Gábor A 639. baba című alkotása az Európai Fórum díját nyerte el Nancy-ban az "Aye Aye" filmfesztiválon. A díj sorsáról Európából érkező fiatalok zsűrije döntött.

A Scherer Péter és Murányi Tünde szereplésével készült magyar sci-fit közel ötven filmfesztivál hívta meg programjába. Holland, belga és amerikai trófeák után a nancy-i fesztiváldíj a negyedik külföldi elismerése, számos díjat nyert magyarországi filmfesztiválokon is.

A 639. baba fesztiválkörútja folytatódik: a jövő héten Görögországban a dramai nemzetközi rövidfilm fesztivál versenyprogramjában vetítik.

Az "Aye Aye" filmfesztivált szeptember első hetében rendezték meg Nancy-ban. A francia seregszemle immáron tizenkettedik alkalommal gyűjtötte csokorba a filmművészet jelenlegi trendjei mögé felsorakozó, valamint ritkaságnak számító alkotásait, idén 130 munka kapott meghívást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?