Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Wayans egy törpebetörőt játszik

Index
2006.09.29. 09:59

"Megkérem minden nézőnket, hogy az agyát hagyja kinn a mozi bejáratánál!" - ez volt Marlon Wayans szónoklatának legfontosabb része, a Kiscsávó (Little Man) premierje előtt, a Horrorra akadva kiagyalói, a Wayans testvérek (ezúttal öt Wayans működött közre a film készítésében). "És ígérem, jól fognak szórakozni"- tette hozzá.

"Ha előbb tudom, hogy ilyen kényelmes törpét játszani, jelentkezem A Gyűrűk Ura valamelyik főszerepére is"- nyilatkozta Marlon Wayans. "Igaz, ritkák a fekete hobbitok". Marlon Wayans egy törpenövésű betörőt játszik a Kiscsávóban, aki csecsemőnek adja ki magát, hogy megszerezhessen egy gyémántot. A főszereplő így aztán ott sem volt a forgatáson, mert a testét ugyanis másvalaki, egy különösen kisnövésű színész játszotta el, neki csak később az arcát filmezték le zöld vászon előtt: a trükkszakembereknek aprólékos munkájának köszönhetően a nézők már a komikus arcát látják dublőre testén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?