Angelina Jolie megözvegyül

Index
2006.10.10. 17:04

A Pakisztánban elrabolt és meggyilkolt amerikai újságíróról készült film forgatása alatt fotósok és újságírók üldözik a Jolie-Pitt-színészházaspárt, és közben Angelina Jolie is megözvegyül, írja az AP. Angelina Jolie és Brad Pitt a Daniel Pearlről szóló filmet, A Mighty Heart-ot forgatja a nyugat-indiai Pune városában.

A film Mariane Pearl Az óriási szív: A férjem Danny Pearl bátor élete és halála című könyvéből készül. Daniel Pearlt 2002-ben rabolták el, majd megölték a terroristák Pakisztánban. Mariane Pearl, aki francia újságíróként dolgozott, gyermeket várt ekkor. Marianne most azt nyilatkozta: örül, hogy Angelina kelti életre őt a vásznon.

Pearlt Dan Futterman játssza, aki eddig tévéfilmekben szerepelt. A film rendezője a 9 dalt jegyző Michael Winterbottom. Angelina Jolie az újságíró özvegyét alakítja, Brad Pitt pedig a film társproducere azzal a produkciós céggel, amit Jennifer Anistonnal, exnejével hozott létre Plan B néven. A szerepet Pitt eredetileg Anistonnak szánta. A színészházaspár a testőrök sáncával kísérve is csak nehezen tud kijutni abból az indiai hotelből, ahol három gyermekükkel szálltak meg a forgatás idejére, mert az újságírók és a lesifotósok üldözik őket.