Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ben Affleck belebetegedett a forgatásba

2007.02.07. 12:50
Napi öt doboz cigarettát szívott el Ben Affleck a Füstölgő ászok című film forgatásán, és ebbe teljesen belebetegedett. A színész a gengszerfilmben Jack Dupree fejvadászt alakította, akinek mindig cigi lóg ki a szájából. A forgatókönyvíró és a rendező Joe Carnahan, aki a Narkót is készítette. A Füstölgő Ászok mindössze 17 millió dollárból készült, és a január 26-i bemutató óta 34 milliót hozott világszerte.

"Ezalatt a hét alatt, amíg filmeztünk, úgy napi öt dobozzal szívtam el - nyilatkozta a forgatásról Affleck - Mire kész lett a film, teljesen belebetegedtem és már undorom volt a cigitől, rá se tudtam gyújtani. Ezért aztán abba is hagytam a dohányzást, kész, vége, leszoktam. Ez a film örökítette meg az utolsó alkalmat, hogy dohányoztam."