Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mégis fia lehet Indiana Jonesnak

2007.02.19. 11:48
Shia LaBeouf, a Constantine - A démonvadász és a Charlie angyalai egyik szereplője játszaná Indiana Jones fiát a 2008-ra bejelentett negyedik részben, írja az Aintitcool névtelen forrásokra hivatkozva. A hír azért is jelent meglepetést, mert január elején Karen Allen, az első Indy-film főszereplője még azt mondta a rajongóknak, hogy az akcióhős régésznek lánya lesz, akit Natalie Portman alakít. A fiú azután került képbe, hogy David Koepp, a Pókember forgatókönyvírója átdolgozta a történetet.

Az értesülést a szerző szerint megerősíti, hogy a mindössze húsz éves színész újabban váratlan sikerszériát indított. A Dreamworks és a Paramount gyártásában készülő Disturbia című thrillerben, és az idei nyár szupermozijában, a Transformersben is főszerepet kapott. Az Indiana Jones negyedik része munkacímen futó filmben szerepelni fog Harrison Ford, Natalie Portman és Sean Connery részvétele is valószínű, de az ő szereplésüket hivatalosan még nem erősítették meg.