Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Buharovokkal indult a függetlenfilm fesztivál Siófokon

Cinematrix
2007.05.18. 11:30

Megkezdődött a független filmek fesztiválja Siófokon Igor és Iván Buharov Lassú tükör című alkotásával csütörtökön este.

A Magyar Független Film és Video Szövetség (MAFSZ) 54. seregszemléjének négynapos versenyprogramjában 38 film szerepel. Dél-balatoni Kulturális Központban futó fesztiválon pénteken és szombaton napi nyolc órában vetítik a versenyfilmeket, emellett ingyenes koncertek, kiállítások és egyéb események várják az érdeklődőket.

Az Országos Függetlenfilm Fesztivál díjait egy szakértőkből álló zsűri ítéli majd oda, tagjai: Bakács Tibor Settenkedő filmkritikus, Bereményi Géza író-filmrendező, Pólik József, az egri Eszterházy Károly Főiskola docense, Reichenberger János, az Oktatási és Kulturális Minisztérium filmügyi szakreferense és Vincze Teréz, a Metropolis filmelméleti és filmtörténeti folyóirat főszerkesztője.