Erzsébet
1 °C
4 °C

Depp talán újra kalózkodik

Cinematrix
2007.05.23. 15:25

"Nagy tapasztalat volt megpróbálni kideríteni, ki Jack Sparrow, majd azt a Disney rajongóknak bemutatni - szórakoztató volt" - nyilatkozta a Sparrow kapitányt alakító Johhny Depp a Karib-tenger kalózai harmadik részének tokiói premierje előtt, majd hozzátette, talán folytatná a kalózos kalandfilmet.

A 43 éves Depp a bemutató előtt adott interjújában bevallotta, hogy azért volt kínos a 22 éves Keira Knightley-t megcsókolni, mert hatalmas generációs különbségek vannak köztük: "Ő Úgy éreztem magam, mintha ő három, én ezeréves lennék."

"Ez volt az utolsó, most mindenki zaklatott és egy kis időre van szüksége, ezért szünetet tartunk" - válaszolta a folytatás után érdeklődőknek mindenkit a producer, Jerry Bruckheimer. A legújabb résszel befejezettnek tekintik a trilógiát. Az első két rész 305 millió dollár bevételt hozott, míg a második 423 milliót. A harmadik rész bemutatóját azért tartják Tokióban, mert piaci elemzők szerint a Pókember 3. bevételi adatainak jót tett az erős Japán indulás. A Karib-tenger kalózait az egész világon május 24-én mutatják be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?