Depp talán újra kalózkodik

Cinematrix
2007.05.23. 15:25

"Nagy tapasztalat volt megpróbálni kideríteni, ki Jack Sparrow, majd azt a Disney rajongóknak bemutatni - szórakoztató volt" - nyilatkozta a Sparrow kapitányt alakító Johhny Depp a Karib-tenger kalózai harmadik részének tokiói premierje előtt, majd hozzátette, talán folytatná a kalózos kalandfilmet.

A 43 éves Depp a bemutató előtt adott interjújában bevallotta, hogy azért volt kínos a 22 éves Keira Knightley-t megcsókolni, mert hatalmas generációs különbségek vannak köztük: "Ő Úgy éreztem magam, mintha ő három, én ezeréves lennék."

"Ez volt az utolsó, most mindenki zaklatott és egy kis időre van szüksége, ezért szünetet tartunk" - válaszolta a folytatás után érdeklődőknek mindenkit a producer, Jerry Bruckheimer. A legújabb résszel befejezettnek tekintik a trilógiát. Az első két rész 305 millió dollár bevételt hozott, míg a második 423 milliót. A harmadik rész bemutatóját azért tartják Tokióban, mert piaci elemzők szerint a Pókember 3. bevételi adatainak jót tett az erős Japán indulás. A Karib-tenger kalózait az egész világon május 24-én mutatják be.