Judit
2 °C
7 °C

Disney: Rekorder a Karib-tenger

2007.05.29. 11:00
Bár a Karib-tenger kalózainak harmadik része a nyitóhétvégén gyengébben teljesített, mint a Pókember 3 a Disney "minden idők legjobb nyitását" ünnepelte. Általában a nyitóhétvége adatait hasonlítják egymáshoz, de a stúdió kiszámolta, hogy filmje az első hat napban világszerte 401 millió dollár bevételt hozott, míg az eddigi rekorder, a Pókember 3 ennél kevesebbet, 382 milliót, írja a Deadline Hollywood Daily.

Az összehasonlításban a Karib-tenger kalózai: A világ végénnek kedvez az, hogy május 28-a szabadnap volt az Államokban, így a hétvége egy nappal tovább tartott. Más hollywoodi stúdiók épp ezért kétséggel fogadják a Disney által bejelentett tengerentúli bevételi összegeket.

A Karib-tenger kalózai: A világ végén péntektől vasárnapig 112,5 millió dollár bevételt hozott, amivel jóval elmaradt a Shrek 3 (121.6 millió) és a Pókember 3 (151,1 millió) nyitóhétvégéjétől.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?