Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tízezer eurós rövidfilm-pályázat

2007.05.31. 14:09

Bárki nevezheti egy és hét perc közötti hosszúságú kisfilmjét arra a rövidfilm-pályázatra, amit az AXN, a Sony Pictures Entertainment akció- és kalandcsatornája a UPC kábeltelevíziós szolgáltatóval közösen hirdet. A legjobb húsz kisfilmből szeptember folyamán Budapesten megrendezik az első, UPC-AXN Rövidfilm Fesztivált, ahol az első díjazottnak járó 10.000 eurós fődíjat is kiosztják.

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai Andy Vajna producer, Török Ferenc és Pálfi György. A legjobb kisfilmeket a csatorna az egész közép-európai régióban, így Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában is műsorra tűzi. A UPC és az AXN tervezi, hogy a későbbiekben hasonló filmfesztivált szervez a Közép-Európai régió más országaiban is.