Kövesse élőben a Los Angeles-i filmfesztivált

Cinematrix
2007.06.28. 14:56

Az interneten rendkívül népszerű filmrendező, Lisa Murray a Los Angeles-i Filmfesztiválról folyamatosan tudósít blogján. Nézze meg a Transformers premierjére kikészített, a filmben is szereplő autókat!

"Ezt a blogot azoknak a kis falvakban élő fiúknak és lányoknak készítem, akik nem tudnak eljutni egy ilyen fesztiválra. Ők talán arról álmodoznak, hogy egyszer filmrendezők lesznek, Los Angelesbe költöznek, szeretném megmutatni, hogy igazán közelebb kerüljenek az álmuk megvalósulásához" - magyarázta Murray, akinek a blogja a fesztivál első napján, június 21-én indult el és a zárásig, július 1-ig tart.

"A fesztiválozókkal és a filmkészítőkkel való beszélgetések szilárdítják meg igazán az álmomat, hogy filmkészítő legyek" - nyilatkozta a Free Hugs in Hollywoodot jegyző Murray, akinek videóját milliók nézték meg a viedómegosztókon. Ezért megkapta a Yahoo! Veddy-díját is a rendező a legjobb dokumentumfilm kategóriájában. Murray jelenleg az I Have Dreams Dammit! című dokumentumfilmjén dolgozik.