Scarlett Johansson minden áron vetkőzni akart

2005.08.03. 15:33
Az IMDb híre szerint Michael Bay, A sziget című futurisztikus thriller rendezője egészen elképedt, amikor a húszéves színésznő azt követelte, hogy meztelen felsőtesttel forgathassa le egyik romantikus jelenetüket Ewan McGregorral. Baynek volt oka az ijedtségre: a filmnek ugyanis az enyhe, 13 éven felülieknek szóló besorolást kellett megkapnia, hogy minél több tinédzser váltson majd jegyet rá.

Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

Johansson a jelenet forgatása előtt néhány perccel a lakókocsijába hívta Bayt és kijelentette: nem hajlandó felvenni a szerinte előnytelen fekete melltartót, amit viselnie kellett volna.

"A régi mese. A híres rendezőt behívják a színésznő öltözőjébe, mielőtt felvennék a szerelmi jelenetét. Na, mondtam magamnak, tessék. Minden kész, hogy leforgassam Ewan és Scarlett kettősét, ő pedig lehet, hogy nem megy bele, mert túl húzósnak találja. Bemegyek, erre Scarlett nekem támad: "Egy nagy ...t veszem fel ezt az olcsó kis fekete szart, világos? Meztelenül csinálom." Mondtam persze neki rögtön: "'Scarlett, nem lehetsz meztelen, ez egy tizenhárom éven felülieknek szóló film." Bátor nő, az biztos!" - áradozott Bay.

A sziget szeptember 1-én kezd a magyar mozikban.