Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C

Reggeli hírmorzsák: Indiana Jones címeitől bealudtunk

2007.08.16. 10:20

A Lucasfilm egyszerre hat lehetséges Indy 4-alcímet jelentett be az MPAA regisztrációs hivatalában: Indiana Jones és az istenek városa; ~ és a világok pusztítója; ~ és az elveszett aranyváros; ~ és a világ négy sarka; ~ és a kristálykoponya királysága; ~ és a Frigyláda keresése. Szerkesztőségi villámfelmérésünkben az aranyváros vezet, mivel ez a ponyvairodalom és a filmipar egyik legjobban elhasznált kliséje, így tökéletesen összhangban van az Indy-trilógia B kategóriás kalandfilm-gyökereivel. Bónuszként jöjjön egy friss videó a 18 év után újból összeállt stábról.

Kölyökkorunk kedvenc játékkatonái, a helikopterágyúkat és kétembernyi duplacsöves shotgunokat fél kézzel lóbáló G.I. JOE-k a tévéképernyők után most a mozivásznat is meghódíthatják. A 2010-ben debütáló film rendezőjének Stephen Sommerst (Múmia 1-2, Van Helsing) kérték fel, a forgatókönyvet a Kardhal írója, Skip Woods jegyzi, a produceri teendőket Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Stardust) látja majd el. A joblo.com értesülései szerint akár Mark Wahlberg is megkaphatja valamelyik kobrafóbiás kommandós szerepét (elvégre a böhömnagy puska jól áll a kezében).

Az E!Online értesülése szerint a hosszas huzavona után mégis összejön a Szex és New York moziváltozata. Jó hír a rajongók számára, hogy a nyavalygós újságírócsaj, Carrie Bradshaw nagy szerelme, Mr. Big (Chris North) is feltűnik majd, az ő szereplése ugyanis eddig kétséges volt. A négy szinglit alakító színésznő most kivételesen nem esett egymás torkának semmi miatt, így akár el is indulhat szeptemberben a forgatás.