Megvan a galaxis sztriptízkirálynője

2007.08.21. 21:37

Robert Rodriguez megtalálta az ideális női főszereplőt a Barbarella című erotikus sci-fi remake-jéhez, írja a rottentomatoes. Eredetileg Kate Beckinsale, majd Halle Berry lett volna az angyalokkal szövetkező dögös űrpilóta, de a rendező végül a Grindhouse Planet Terror bérgyilkosának géppuskalábú barátnőjét, Rose McGowant választotta, aki a Bűbájos boszorkák című tévésorozat 112 epizódjában alakította a kissé frusztrált boszit, és aki ezen a képen Marylin Mansonnal jelent meg (bizonyíték a belógó krokodilbőrrel fedett könyök).

A film producere Dino De Laurentiis, a forgatókönyvet az a Neal Purvis és Robert Wade írja, akik a legutóbbi és a soron következő Bond-filmet is jegyzik.

Az eredeti, 1968-as francia-olasz Barbarella is Jean-Claude Forest 1962-es képregénye alapján készült, és Jane Fonda súlytalanságban előadott sztriptízjelenete, ahol már a felcímnél két percig kapálózik fejjel lefelé meztelen combokkal, legalább annyira megmaradt a sci-fi rajongók emlékezetében, mint a fülhallgatója nélkül bikiniző Leia hercegnő.