Reggeli hírek: Börtön Lindsay Lohannek, furcsa szex 17 fölött

2007.08.24. 10:01
  • Ang Lee túl szexi az amerikaiaknak: legújabb filmjét, a Lust, Cautiont a furcsa szexuális pózok miatt csak 17 éven felülieknek engedélyezte az Államok korhatárbizottsága, írja a Reuters. A kínai rendező most rosszabbul járt, mint az Oscar-díjas melegrománccal, a Brokeback Mountainnel, amit kísérővel 17 év alatt is megtekinthettek. (via yahoonews)
  • Jon Voight, aki a National Treasure: Book of Secrets-ben alakítja Nicholas Cage apját (és akiről köztudott, hogy civilben Angelina Jolie apja) árnyaltabb karaktert kapott a kincsvadászos film második részében. Cage-nek nemcsak az örökösen morgó segítőtársa lesz, hanem a lelkiismeretfurdalástól gyötört apja, aki nem igazán tudja kezelni 32 éve nem látott felesége (Helen Mirren) hirtelen felbukkanását. Kalandfilmekben mostanában amúgy sem szokatlan elem a macsó főhős apja vagy a múltból kísértő nő. (via rottentomatoes.com)
  • Azt ugyan még nem tudjuk, Russell Crowe kit alakít a Batmanben, Anthony Michael Halls viszont annál lelkesebben nyilatkozta, hogy egy ambiciózus újságíró lesz, aki rájön, hogy Batman azonos Bruce Wayne-nel. (via cinematical)
  • Miután tegnap Mel Gibson és Lindsay Lohan után Bill Murray is belépett a részeg autókázáson kapott színészek klubjába, ma a huszonegy éves Lohan felett mondtak ítéletet. A legutóbb az I Know Who Killed Me című sztiptízfilmmmel elbukott színésznőt egy nap börtönre és tíz nap közmunkára ítélték. (via yahoonews)