Hírmorzsák: Bond lelkizik, Pitt amish lesz

2007.08.26. 16:29

Carice von Houten a híresztelésekkel ellentétben csak egy a lehetséges Bond-lányok közül, mondta Paul Haggis, a Casino Royale forgatókönyvírója, aki azt is elárulta a 22. Bond-filmről, hogy a nyitójelenet két perccel az előző rész vége után játszódik, az új 007-es pedig bemutatja az érzelmesebbik oldalát is. "Elődeitől eltérően, ha meglát egy Bond-lányt zuhanyozni, aki épp egy tragikus dolog szemtanúja volt, nem dugja meg, hanem beszélget vele. Sőt, ha a lány azt mondja: 'nem tudom lemosni a vért a körmeim alól', segít neki" - idézi a forgatókönyvíró-rendező Haggist a comingsoon.net. A Fleming 1960-as Risico című novellája szerint a még mindig zöldfülű 007-est napfényes Itáliába szólítja a kötelesség. A főbb elemeket már mind ellőtték a forgatókönyvírók a Szigorúan bizalmasban, így kedvenc baltaarcú titkosügynökünk miután bosszút állt Vesper Lynd haláláért, a lelkizés mellett most azt tanulja meg, hogy a beluga kaviárhoz Dom Pérignon pezsgő dukál.

Rob Zombie és az új Halloween-remake stábja játékra hívja a horrorrajongókat: aki lefotózza a kedvenc véres-belezős jelenetét, vagy a jó öreg Michael Meyerst, amint a kultikus zsákkal a fején imbolyog az éjszakában, és a képet feltölti ide, Halloween-pólót és egyéb nyalánkságokat nyerhet. Részletek a cinemablend-en.

Elkészült az első plakát minden idők leghoszabb (és valljuk be, legidétlenebb) című westernjéhez, a The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford-hoz. Brad Pitt kicsit úgy néz ki rajta, mintha az amish közösség választott elöljárójaként várná az ufókat egy gabonakör közepén, de valószínűleg az alsógatyamodellből lett sztárszínész hívei a célközönség, nem a vadnyugatrajongók.