A Megtorló új címet, Zack Snyder Bradbury-scifit kapott

2007.08.29. 09:19
  • A Warner fejesei azt szeretnék, ha 300 rendezője, Zack Snyder készítene remake-et A tetovált emberből. Az eredeti, 1969-es film a neves sci-fi író, Ray Bradbury azonos című novelláskötete alapján készült, aminek egy Michael Scofield-módjára agyonvarrt fickó a főszereplője. A férfi tetoválásait egy titokzatos nő készítette, minden egyes rajznak külön története van, és értő szemek számára olyan jövőbéli eseményeket mutat meg, mint feketék által kolonizált Mars vagy a Vénuszt felfedező űrhajósok. A produceri teendőket Snyder felesége, Deborah Snyder és Denise Di Novi vállalná, de örömmel csatlakozna hozzájuk A remény rabjai rendezője, Frank Darabont is. (via Variety)
  • Bár nálunk még Michael Moore egészségügyi horrordokuját, a Sickót sem mutatták be, és a hírek szerint még mindig vizsgálatot folytatnak a rendező ellen, Amerikában már a következő filmjének premierjét is kitűzték. A Captain Mike Across Amerika a 2004-es választásokat eleveníti fel, amikor Moore bejárta az amerikai egyetemeket, hogy a tőle megszokott elszántsággal John Kerry mellett kampányoljon. A film a szeptemberi Torontói Filmfesztiválon mutatkozik be. (via slashfilm)
  • Beperelték a Vágy forradalma és a Rizsporos intrikák főszereplőjét, mert az olasz Vörös Brigádokat éltette. Fanny Ardant egy olasz lapnak nyilatkozta, hogy hősként tekint a terrorista csoport alapítójára. Bár az ötvennyolc éves színésznő azóta bocsánatot kért, Piero Mazzolát, akinek az apját a Vörös Brigádok tagjai ölték meg, ezzel nem békítette ki. Az olasz rendőr fia bírósághoz fordult. (via BBC)