Én annyira hülye vagyok - Moziünnep

2007.09.01. 19:32
Natika nevű olvasónk írt a moziünnepes viszontagságairól, és egyben coming outolt is. De ha már itt vagyunk, szívesen várjuk azoknak a kommentjeit, akik új szerzőnkön, Tai Painon és a blog.hu-s BGGERGŐN és Nickiyy-n kívül is bejutottak filmekre!

"Én annyira hülye vagyok bazeg: olvastam valahol, hogy a Moziünnepen vetítik a Tarantino Halálbiztosát meg a Rodriguez Planet terrorját egyben, angolul, felirat nélkül, és vettem rá négy jegyet pár napja. És most, hogy szedem össze a csapatot a szombat esti művész mozis vetítésre, meg akartam kérdezni a moziban, hogy hány perces lesz a film, meg melyik lesz előbb, és kiderült, hogy ez csak a tarantinós Halálbiztos, amit pár hónapja már mind a négyen láttunk. Ennek a teljes változatnak, amire hetek óta melegítettünk, augusztus 31-én egyetlen vetítése volt, csak a Corvinban.

Próbáltam visszacserélni más filmekre, de ma nem találtam sehol olyan vetítést, amire van jegy 6-8-ig se a Corvinba, se a Puskinba, se a Művészbe. Egy filmre jutottam volna csak be, 8-ra, a Hajlakk, de azt már láttam. Szerencsére visszacserélték a jegyeket, és most beülök a Művész cukrászdába vígasztalódni, és dobostortát eszem, ami szintén 350 forint. Mint a moziünnepes mozijegy."