Keira Knightley mellét hiányolják

2007.09.05. 21:31
Új filmje, az Atonement (Vágy és vezeklés) londoni premierjén jelent meg Keira Knightley két kollégájával, Vanessa Redgrave-vel és James McAvoy-jal, viszont a Daily Mail szerint mindehhez kevés ruhát viselt. Pontosabban kedvenc színésznőnknek azt üzenik, hogy sportos idomait jobb lett volna, ha takargatja.

"Nem szégyelli csontos testét Keira Knightley, minden eddiginél többet mutatott nem létező idomaiból - írják. - Most sem szégyellte, hogy nincs melle, és dekoltázst sem tud produkálni, mindezt egy gyémántokkal kirakott diadémmal és Chanel gyűrűvel feldobott görög istennőt idéző estélyi ruhában még meg is mutatta. A rajongóit így is elbűvölte, de - teszik hozzá -, mindezt azért mert mindenkinek adott autogramot, aki kért, és hagyta magát fotózni." Képek itt.

Ian McEwan regényéből, Joe Wright rendezésében készült filmben a Karib tenger kalózaiban megismert, és a negyedik részt már el nem vállaló színésznő ezúttal egy arisztokrata lányt játszik, és mellesleg Oscart jövendölnek a szerepért.