Kidman kipakol: terhes volt Cruise-tól

2007.09.05. 12:07
"Attól a pillanattól fogva, hogy Tom és én összeházasodtunk, gyerekeket akartam. És elég korán elvesztettünk egy magzatot, ami nagy traumát okozott" - nyilatkozta a 40 éves ausztrál színésznő az 1990-es kezdetekről, amikor a Mint a villám forgatásán összejött Cruise-zal, akivel még a 92-es Túl az Óperencián illetve a 99-es Kubrick-filmben, a Tágra zárt szemekben is együtt játszott. A Vanity Fair amerikai magazin októberi számában jelenik meg pénteken az interjú, amiben az Oscar-díjas Kidman még többet is elárult, például a két házassága közti időről: "a válásunk után titokban eljegyeztem magam valakivel". (via Digitalspy)

Hogy kivel jegyezte el magát, nem árulta el: a tippek szerint Lenny Kravitz popsztár vagy Steve Bing amerikai milliárdos volt a vőlegény, de azt hozzátette, hogy ő szakított: "még nem voltam kész egy újabb frigyre". Kidman nyíltan szólt második férje, Keith Urban countryénekes alkoholproblémáiról, egyébként most gyereket akarnak, és arról is, hogy ő és örökbefogadott gyermekei (Bella ma 14 éves, Connor pedig 12) egyaránt a szcientológia hívei, akárcsak Cruise.
 
2001-es válásuk óta ívelt fel karrierje, erről elárulta: "ügynököm régen figyelmeztetett, ha Cruise felesége leszek, vége a karrieremnek. De nem érdekelt, 23 éves voltam. Mondtam, hello, szerelmes vagyok, családot akarok. Én egy pasit láttam motoron, aki a világ egyik legnagyobb színésze volt. Beleestem, ezért tartott 11 és fél évig házasságunk". (via BBC News)