Reggeli hírek: Temetik DiCaprio környezetvédő dokuját

2007.09.06. 09:38
  • Már temetik Leonardo DiCaprio környezetvédő dokuját. Az 11th Hour, amit a színész producerként jegyez, a bemutató után három héttel még kevesebb mint félmillió dollárt hozott, pedig Al Gore a Kellemetlen igazsággal ugyanennyi idő alatt már 3,8 milliót kaszált. A beszámolók szerint a filmben beszélő fejek riogatnak a globális felmelegedés veszélyeivel, miközben néha bevágnak egy-egy olvadó gleccsert. „Elképesztően unalmas” – panaszkodott egy orosz filmes a Foxnak. (via FOXNews.com)
  • A Hyde Park Etrertainment és a Capcom fejesei Andrzej Bartkowiakot szemelték ki az új Street Fighter rendezőjének. Az operatőrből lett direktor korábban olyan filmeken dolgozott, mint A város hercege, az Öld meg Rómeót és a Doom. 1994-ben már készült egy film a legendás konzoljátékból, cicanadrágos Kylie Minouge-gal és a levegőben spárgázó kungfukirállyal, Van Damme-al a főszerepben, de az olyan gyatrára sikerült, hogy a rossz nyelvek szerint a főgonoszt játszó Raul Julia belehalt a szégyenbe. (via Variety)

    A gótlolita Dorothy régi-új barátai

  • Korábban már írtuk, hogy Todd McFarlane véres-erőszakos felnőttmesét készítene az Óz, a csodák csodájából, a saját játékfigurái alapján. A bábukészítő most az IGN-nek mesélt terveiről. Josh Olson, a History of Violence írója elkészült a forgatókönyvvel, már megvan a storyboard, a látványterv, a plakátok, és egy egész horror-Smaragdvárosra való játékfigura, ha kap 140 millió dollárt „összedobja” a filmet. A produkció iránt élénken érdeklődik Michael Bay is, úgy látszik a Transformers rendezője nem csak a sportkocsivá alakuló robotokat gyűjti, hanem McFarlane Movie Maniac-sorozatát is. (via slashfilm.com)