Reggeli hírek: Shia LaBeouf tudja az Indy 4 címét, készül a Total Recall-remake

2007.09.10. 08:39
  • Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát választották a várva várt kalandfilm címének, jelentette be Shia LaBeouf a hétvégi MTV Music Awardson. A nagy titkolózásról már mi is hírt adtunk, mert egyszerre hat címet jegyeztettek be az MPAA „címregisztrációs-hivatalban”. A kristálykoponyák titka évtizedek óta izgatja az ezotériára fogékony emberek fantáziáját. Egy ősi legenda szerint 13 ilyen csillogó halálfej létezik a Földön, amiket ha valaki összegyűjt, kifürkészheti az univerzum, a teremtés, stb. titkait. Hogy a nagypapakorú Indiana Jonesnak, és bőrdzsekis fiának sikerül-e megtalálni mindet, 2008 május 22-én derül csak ki. Nekünk pl. az Elveszett aranyváros alcím jobban tetszett. (via rottentomatoes.com)


  • A Weinstein-testvérek remake-t készítenének az Emlékmásból. A Philip K. Dick novella alapján forgatott 1990-es sci-fiben a tudathasadásos Schwarzenegger egyszerre volt felszarvazott építőmunkás és Marsra küldött szuperügynök, saját magának küldött érthetetlen videóüzeneteket, és összefutott egy hárommellű nővel is (akinek itt valamiért négy van). Bob és Harvey Weinstein drágán jutottak a film jogaihoz. Reméljük, a Total Recall-tévésorozatnál jobb scifit hoznak össze, és a Kalifornia kormányzóját is sikerül majd rávenni egy cameo-szerepre. (via cinemablend)
  • Don Murphy, a Transformers producere fél a forgatókönyvírók, színészek és rendezők 2008 júniusára tervezett szrájkjától, ezért most sem nyilatkozott a Transformers 2-ről, csak annyit írt a donmurphy.net üzenőfalán: "ha már biztosan tudom, hogy viszontlátom az óriásrobotok második csatájába fektetett pénzt, akkor egyből jelentkezem". Nem biztos ugyanis, hogy jövő májusra befejeződne a forgatás, hisz még el sem kezdődött. (via moviehole)
  • Mégsem biztos, hogy meghívják Sheldon Lettich-et, a Véres játék és a Rambo 3 íróját is a készülő G.I. Joe film stábjába. „Pedig még a Warner stúdió keresett meg, és elhívtak a Hasbro játékfellegvárába is, Rhode Islan-re, ahol kaptam egy csomó GI Joe figurát” - panaszolta. A jogok azóta a Paramounthoz kerültek, így most kérdéses, hogy a végleges forgatókönyv felhasználja-e a bűnrossz Van Damme-filmek rendezőjének (a Véres játékon kívül még a Dupla dinamité is) ötleteit. (via moviehole)