Reggeli hírek: Elfolyt Charlotte magzatvize a Szex és New York forgatásán

2007.09.21. 09:45
  • Matt Damon helyett Brad Pitt bunyózik majd Darren Aronofsky legújabb filmjében, a The Fighterben. Eredetileg a Bourne-filmek sztárja játszotta volna Dicky Eklundot, a legendás ökölvívót, aki megtanítja boxolni féltestvérét "Irish" Mickey Wardot (Mark Wahlberg), de egyre szaporodó elfoglalltságai miatt (ismét Ben Affleck-kel közösen forgat filmet) kiszállt. A történet érdekessége, hogy Aronofsky tavalyi filmjében, A forrásban Brad Pitt lett volna főszereplő, de hogy a film költségeit lefaragja, a rendező kénytelen volt Hugh Jackmant szerződtetni Angelina Jolie férje helyett. A droggal és bűnözéssel felhígított Rocky-történetet 2009-ben láthatjuk a moziban. (via cinematical)


  • Kristin Davis, a Szex és New York Charlotte-ja teherbe esett, derül ki a mozifilm manhattani forgatásán lőtt fotókból, pedig a sorozat végén még kínai árvát akart örökbefogadni. A bulvárblogok szerint ebben a jelenetben Charlotte éppen Mr. Biggel rúgja össze a port, jól benyom neki egyet egy bevásárlószatyorral, mire az izgalomtól elfolyik a magzatvize. (via Just Jared & Perez Hilton)
  • George Miller, a Táncoló Talpak rendezője kapta meg a Justice League-filmet, ami a Warner Brothers legnagyobb szuperhősös durranása lesz 2009-ben. Bár korábban olyan pletykák is felreppentek, hogy a Batmant, Supermant, Wonder Womant, Flash-et és az Aquamant egyesítő sztorit animációban gyártják le, mégis élőszereplős film készül a sztoriból. Miután Christian Bale kijelentette, hogy ebben biztos nem vesz részt, a denevérgúnyát Ryan Gosling húzhatja fel, aki Ewan McGregor mellett játszott neurotikus művészpalántát a Maradj!-ban. (via cinematical)
  • Még vissza sem térültek a Csúcsformában 3 költségei (büdzsé: 140 millió dollár, eddigi bevétel: 134 millió), Brett Ratner máris újabb közös munkát tervez Chris Tuckerrel. Az X-Men 3 rendezője a "Mr. S: My Life With Frank Sinatra" című könyvből kíván filmet forgatni, amiben a fekete komikus alakítaná Sinatra inasát. (via The Movieblog)