Reggeli hírek: Gwyneth Paltrow végigeszi Spanyolországot

2007.10.04. 09:39
A számos nagyszabású akciófilmet jegyző Michael Bay támasztja fel a hokimaszkos sorozatgyilkost, miután ő lesz a producere a készülő Péntek 13-feldolgozásnak. Bár az 1980-as eredetiben Jason még csak rövid időre tűnt fel, és a hokimaszkot a harmadik részben húzta fel először, a remake-ben már a kezdetektől fogva ebben gyilkolászik. (via The Movie Blog)



Nem érdemes Steven Spielbergnek és George Lucasnak keresztbe tenni. Miután tegnap megírtuk, hogy többezer fotót nyúltak le ismeretlen tettesek a készülő Indiana Jones-film forgatásáról, mára el is kapták a tolvajt. A képeket onilne pletykaoldalaknak próbálták jó pénzért eladni, ezért a Los Angeles-i rendőrök vevőnek adták ki magukat, és a megbeszélt találkán egyből csattant a bilincs a képkereskedő karján. (via AP)

A tévéképernyőkre igazol át egy időre Gwyneth Paltrow, aki lakkozott ortopéd cipőre emlékeztető lábbeliben jelentette be az örömhírt. A törékeny, vegetáriánus színésznő a New York Times étteremkritikusával és egy mesterszakáccsal eszi végig Spanyolországot. Közben nyilván vigyáz majd a vonalaira, és a Spain…On The Road Again című sorozat végére nem néz majd úgy ki, mint A nagyon nagy őben. Aki nem emlékezne a filmre, a hájpacni Paltrow-ban itt gyönyörködhet. (via BBC)

Öt és hétmillió dollár közötti rekordösszeget kaphatnak a Transformers 2 forgatókönyvírói. A pénzen ezúttal hárman osztoznak, Alex Kurtzmanhoz és Roberto Orcihoz csatlakozik A kör két részét jegyző Ehren Kruger is, mivel az első film szerzőpárosának közben a készülő Star Trek-mozi forgatókönyvét is össze kell raknia. (Hollywod Reporter)