Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Gwyneth Paltrow végigeszi Spanyolországot

2007.10.04. 09:39
A számos nagyszabású akciófilmet jegyző Michael Bay támasztja fel a hokimaszkos sorozatgyilkost, miután ő lesz a producere a készülő Péntek 13-feldolgozásnak. Bár az 1980-as eredetiben Jason még csak rövid időre tűnt fel, és a hokimaszkot a harmadik részben húzta fel először, a remake-ben már a kezdetektől fogva ebben gyilkolászik. (via The Movie Blog)Nem érdemes Steven Spielbergnek és George Lucasnak keresztbe tenni. Miután tegnap megírtuk, hogy többezer fotót nyúltak le ismeretlen tettesek a készülő Indiana Jones-film forgatásáról, mára el is kapták a tolvajt. A képeket onilne pletykaoldalaknak próbálták jó pénzért eladni, ezért a Los Angeles-i rendőrök vevőnek adták ki magukat, és a megbeszélt találkán egyből csattant a bilincs a képkereskedő karján. (via AP)

A tévéképernyőkre igazol át egy időre Gwyneth Paltrow, aki lakkozott ortopéd cipőre emlékeztető lábbeliben jelentette be az örömhírt. A törékeny, vegetáriánus színésznő a New York Times étteremkritikusával és egy mesterszakáccsal eszi végig Spanyolországot. Közben nyilván vigyáz majd a vonalaira, és a Spain…On The Road Again című sorozat végére nem néz majd úgy ki, mint A nagyon nagy őben. Aki nem emlékezne a filmre, a hájpacni Paltrow-ban itt gyönyörködhet. (via BBC)

Öt és hétmillió dollár közötti rekordösszeget kaphatnak a Transformers 2 forgatókönyvírói. A pénzen ezúttal hárman osztoznak, Alex Kurtzmanhoz és Roberto Orcihoz csatlakozik A kör két részét jegyző Ehren Kruger is, mivel az első film szerzőpárosának közben a készülő Star Trek-mozi forgatókönyvét is össze kell raknia. (Hollywod Reporter)